Laboratori Creatiu // Residències artístiques

IDEAL té com a objectiu la investigació, creació i desenvolupament de tecnologia aplicada a entorns i experiències immersives com la realitat virtual, realitat augmentada, realitat mixta, holografia, 360º, entre d’altres nous mitjans narratius.

També treballa un acord de col·laboració amb diverses universitats de Barcelona per a la investigació, aprenentatge i producció de nous projectes audiovisuals immersius realitzats conjuntament amb alumnes de final de carrera.

IDEAL compta amb un programa permanent de residències artístiques allotjades en el mateix centre. El propòsit és donar suport a creadors que treballen amb formats digitals, amb la intenció de crear un espai de desenvolupament d’aquests llenguatges artístics. Aquest programa de residències dona les millors condicions possibles a projectes joves perquè puguin créixer i així enriquir el teixit cultural de la ciutat de Barcelona. IDEAL vol remarcar la importància de posicionar-se, a més de com un espai d’exhibició, com un espai de desenvolupament d’aquestes disciplines artístiques.

Obertura de convocatòries pròximament.

Un projecte de

Amb la col·laboració de

Amb el suport de