RESIDÈNCIA – UNIVERSE

Maig 2021 - Novembre 2022

Residència a Ideal

Universe és un estudi de creative tech que porten 5 anys desenvolupant projectes innovadors en el camp de la realitat virtual. Entre aquests projectes hi trobem col·laboracions per marques com Audi, Nike, Netflix… entre d’altres, ja que més de la meitat de projectes són a nivell internacional.

Dins del món de la realitat virtual, fa 2 anys i mig que estan desenvolupant una tecnologia pròpia: la realitat virtual per a multi-usuaris. Això els permet crear i gestionar experiències en un mateix espai físic.

Actualment estan treballant en el desenvolupament d’un nou projecte -molt innovador en el seu terreny- de realitat virtual multi-usuaris en grans espais. Aquest, és un nou format que fusiona els conceptes d’exposició física amb la realitat virtual, convertint un espai físic on la gent pot interactuar amb els continguts i persones que hi siguin des de la realitat virtual, combinant ambdós mons.

L’IDEAL, que comparteix la mateixa visió de futur de la realitat virtual i crear noves experiències culturals per la gent, els ha acollit en el seu espai perquè puguin desenvolupar un prototip del seu projecte.

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial