Política de privacitat

En cas que ens faciliti les seves dades de caràcter personal, aquestes seran tractades per Layers of reality, SL i l’informem que disposem de les mesures tècniques i organitzatives necessàries tal com estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679.

L’ús que es farà de les seves dades serà enviar-li la informació o portar a terme el serveix que hagi sol·licitat i, si ho autoritza, enviar-li comunicats posteriors sobre novetats de L’IDEAL – Centre d’Arts Digitals, sense que les seves dades siguin mai cedides a tercers. 

El responsable del tractament és Layers of reality, SL, titular del lloc web. Layers of reality, SL podrà contractar altres empreses per donar els serveis acordats amb l’usuari però sempre amb total garantia de confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades. 

De conformitat amb l’article 13 del Reglament, l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició en qualsevol moment enviant un mail a [email protected] o enviant un escrit a les nostres oficines de Barcelona, C/Doctor Trueta 196-198 adjuntant fotocòpia del seu DNI o passaport en ambdós casos per la seva correcta identificació. 

Les seves dades seran conservades mentre mantingui una relació amb l’IDEAL – Centre d’Arts Digitals i si deixa d’existir aquesta relació, durant el temps de prescripció de responsabilitats. També se l’informa del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas que consideri vulnerats els seus drets.

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial