The Mill

Gaudeix de les conferències OFFF a IDEAL

Una de les emocionants col·laboracions que ens complau anunciar són les conferències mensuals de l’OFFF a IDEAL a la ciutat de Barcelona.

Com a part del seu 20 aniversari, OFFF s’uneix a IDEAL com a col·laborador artístic per oferir a la comunitat local una programació estesa, durant tot l’any a partir del mes de novembre de 2019 fins a finals de 2020.

5 conferències, una a el mes.

Comencem aquesta iniciativa amb el mític estudi de producció i efectes visuals The Mill London i el director de disseny de CG, Will MacNeil.

Data: 14 de novembre a les 19:30h

Web: www.willmacneil.com / www.themill.com

#Offf_IDEAL

#OfffTheMill_IDEAL

 

Poetic AI

El reconegut estudi Ouchhh ha creat “POETIC AI” una exposició immersiva que combina la intel·ligència artificial i l’art. L’estudi va seleccionar aproximadament uns 20 milions de línies de text extretes de diferents llibres i articles escrits per científics que van canviar el destí del món i van fer història i els van transmetre a una Intel·ligència artificial. Aquesta va incorporar els textos a la seva xarxa neuronal, i en va crear un nou discurs en clau poètica. A l’exposició es pot realitzar la visualització 3D d’aquest procés que combina art, ciència i tecnologia.

Aquesta exposició futurística que reflexa “el viatge poètic de la intel·ligència artificial”, té el propòsit de transformar el cicle de la vida quotidiana en un univers poètic amb realitats imprevisibles, a partir d’experiències que combinen la intel·ligència artificial i la interacció artística.

Data: Tots els Divendres (properament)

Web:  www.ouchhh.tv

#PoeticAiIDEAL
#OuchhhIDEAL

 

On Som

Doctor Trueta 196-198

08005 Poblenou

(BARCELONA)

IDIOMES

MÉS INFORMACIÓ

SEGUEIX-NOS

#idealbarcelona
Entrades
Entradas
Tickets