Concerts Immersius

4 Concerts. 4 Sonoritats.

El piano, la veu, el saxo, l’arpa, el violi i la música electrònica son les paletes sonores que serviran per construir aquests 4 recitals de petit format, amb peces de Debussy, Falla, Ravel, Granados, Wolf, Casals, Satie, Milhaud, Faure, Saint-Saens i Fernande Decruck, entre d’altres.

Concerts dins l’entorn immersiu de l’Ideal, interpretats per artistes que han aprofundit en la relació de la música amb l’impressionisme. Una connexió d’aquest periode de la historia de la música amb elements i sonoritats del segle XXI.

28/11/19 – L’IMPRESSIONISME A TRAVÉS DE L’ARPA
Esther Pinyol, premi de la Crítica del Concurs El Primer Palau 2016, ens oferirà amb un repertori amb peces de Ravel, Debussy i d’altres compositors contemporanis de Claude Monet.

12/12/19 – SATIE ELECTRÒNIC
Gaudirem de l’estrena exclusiva d’un espectacle que actualitza l’esperit pianístic d’Erik Satie, incorporant elements electrònics i d’altres recursos sonors a les seves peces més representatives interpretades per Rafel Plana (piano) i Dani Tejedor (electrònica).

30/01/20 – IMPRESSIONISME I MODERNISME
“Ariettes Oubliée” de Claude Debussy, “Mignon Lieder” d’Hugo Wolf, “Canciones de juventud” de Manuel de Falla o “Cançons d’Apel.les Mestres” de Pau Casal seran algunes de les obres que donaran forma al tercer concert d’aquest cicle únic a càrrec de Mireia Tarragó (soprano) i Marina Pelfort (piano).

13/02/20 – FUZZY DUO
Melanie Larsson (saxo) i Asami Pascual (piano) formen un duet innovador que interpreta el repertori impressionisme des del seu coneixement d’altres gèneres i estils actuals com
el jazz o la samba. En aquest recital escoltarem peces de Ravel, Milhaud, Fauré, Debussy, Saint-Saëns i també de la compositora francesa Fernande Decruck.

Preu: 18€ (Aforament limitat)

#ConcertsImmersius_IDEAL

#Concerts_IDEAL

 

MIRA Sessions presenta Poetic {AI} d’OUCHHH

 

El reconegut estudi Ouchhh ha creat “POETIC AI” una exposició immersiva que combina la intel·ligència artificial i l’art. L’estudi va seleccionar aproximadament uns 20 milions de línies de text extretes de diferents llibres i articles escrits per científics que van canviar el destí del món i van fer història i els van transmetre a una Intel·ligència artificial. Aquesta va incorporar els textos a la seva xarxa neuronal, i en va crear un nou discurs en clau poètica. A l’exposició es pot realitzar la visualització 3D d’aquest procés que combina art, ciència i tecnologia.

Aquesta exposició futurística que reflexa “el viatge poètic de la intel·ligència artificial”, té el propòsit de transformar el cicle de la vida quotidiana en un univers poètic amb realitats imprevisibles, a partir d’experiències que combinen la intel·ligència artificial i la interacció artística.

Data: Divendres 22/11 al 24/04/2020

Web:  www.ouchhh.tv

#PoeticAiIDEAL
#OuchhhIDEAL

 

On Som

Doctor Trueta 196-198

08005 Poblenou

(BARCELONA)

IDIOMES

MÉS INFORMACIÓ

info@idealbarcelona.com

SEGUEIX-NOS

#idealbarcelona
Entrades
Entradas
Tickets