MOONAI & MIRA – SOUNDWAVES WELLNESS

Disponible el 8 de novembre, 2023

Començament a les 21h

60'

Moonai és una aplicació de benestar sonor dissenyada per a alleujar el dolor menstrual i potenciar la claredat mental a través de freqüències recolzades per la neurociència i la
teràpia cognitiu-conductual. En la plataforma es fusionen art digital immersiu, experiències terapèutiques psicodèliques i música funcional, creant una tecnologia amb un impacte social significatiu.

El projecte advoca per l’equitat menstrual i l’accés universal a solucions segures i hormonals per a millorar la salut de les dones. A més, promou la música neurològica i aborda temes educatius que sovint es passen per alt, com l’alfabetització corporal, la teràpia psicodèlica i el benestar sexual.
Durant l’esdeveniment en IDEAL, gaudirem d’un impactant live xou audiovisual a càrrec de l’artista i música funcional Fernanda Aleman. En aquesta actuació, Fernanda utilitzarà sintetitzadors, instruments modulars i elements acústics per a potenciar la sensació de benestar en el públic. El so es transmetrà a través d’auriculars bluetooth sense fils, creant així un entorn immersiu que fusiona paisatges sonors, visuals i atmosfèrics, i que estableix connexions entre naturalesa, ciència del benestar i art audiovisual.


A més, tindrem el privilegi de comptar amb el talk titulat Functional art: sound waves and digital experiences for wellness. En aquest esdeveniment, dos invitadxs experts del món de les ones i freqüències sonores s’uniran a la fundadora i CEO de Moonai, Laura-June Clarke, per a debatre sobre com la música funcional (música utilitzada per a fins diferents de l’entreteniment, com la salut) està sent percebuda avui dia i en els anys següents pels creadors en el seu rendiment o producció o per experts en tecnologia d’àudio respecte a la indústria de R+D, enfocament o estratègia comercial.

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial