KABARETT FLEDERMAUS

Del maig al juliol de 2021

21.30h

60'

“Una reivenció del mític cabaret vienès de principis del S.XX a través de l’art, la música, la tecnologia i la ciència”

El Kabarett Fledermaus (Cabaret del Ratpenat) es va fundar a Viena el 1907 per la Wiener Werkstätte, una agrupació constituida per artistes visuals, arquitectes i dissenyadors. S’hi representaven paròdies, declamacions poètiques, espectacles musicals, dansa i tot tipus d’expressions artístiques. KLIMT i els artistes de la Secession es van ocupar des de la decoració de l’espai fins al disseny dels cartells, la confecció de vestuari dels artistes o l’autoria dels textos de propostes escèniques.

Què haurien fet artistes com KLIMT o Kokoschka si en lloc de tenir al seu servei un soterrani de Viena haguessin pogut desplegar els seus mosaics en una pantalla de 1000 m2 com la de l’IDEAL? No ho sabrem mai. Però el que sí podem fer és recuperar i recrear l’esperit transgressor, creatiu i revolucionari convidant artistes multidisciplinars perquè s’inspirin en la nova escenografia digital que proposa  l’IDEAL, de la mà del comisiariat de Rafel Plana, a partir de l’obra pictòrica de KLIMT.

PROGRAMACIÓ:

5, 19, 26 de maig + 2 de juny: Alexandrae (amb Elena Tarrats i Marc Vilajuana)

9, 16, 23 i 30 de juny: Grauwi + Marta Cascales

7, 14, 21 i 28 juliol: Delafé – concerts íntims (Delafé + Marina Prades)

DELAFÉ + MARINA PRADES

Gira Hay un lugar Enregistrat entre l’estiu de 2017 i el de 2019, “Hay un lugar” és el primer disc autoeditat per la banda després de la sortida de la multinacional Warner, i el sisè disc d’estudi d’Oscar D’Aniello, quart junt amb Dani Acedo i segon com a Delafé després de la sortida d’Helena Miquel.

Produït i mesclat per Dan Hammond, el mastering el firma Xavier Alarcón (La casa azul).

 

Oscar D’Aniello / veu.
Marina Prades / veus, guitarra i piano.

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial