JULES VERNE 200

A partir del 20 de setembre, 2024

De 10h a 20h

90'

La producció més gran de l’IDEAL per celebrar el bicentenari de Jules Verne, un dels autors més reconeguts de la literatura universal.

L’obra de Jules Verne ens porta per infinits viatges extraordinaris. Amb aquesta experiència immersiva, volem fer el mateix: embarcar-nos en el nostre propi viatge extraordinari fent voltar l’exposició arreu del món.

La primera gran experiència immersiva sobre literatura i ciència.

JULES VERNE 200 és la producció de gran format més ambiciosa de totes les creades per IDEAL (Layers Of Reality) i més completa: sales immersives, realitat virtual, metavers i sales expositives tradicionals. S’estrena mundialment a l’IDEAL, Centre d’Arts Digitals de Barcelona, el pròxim mes de setembre de 2024.

La pel·lícula 3D que es projecta a la coneguda sala immesiva de més de 1000 m2 de pantalla incorporarà una nova cúpula (dome) que canviarà completament la percepció dels visitants d’un espai cultural que ja és icònic a la ciutat de Barcelona. I a través de la realitat virtual, estrenarem un metavers Vernià que supera tots els límits de la imaginació per fer un recorregut pels espais de les 5 novel·les més populars de Verne.

A través de les seves obres més conegudes com “Viatge al centre de la Terra”, “20000 llengües de viatge submarí”, “La volta al món en 80 dies”, “Robur el conqueridor” i “De la Terra a la Lluna”, Verne va ser capaç d’inspirar artistes i intel·lectuals d’arreu del món.

 

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial