Barcelona Memòria Fotogràfica

DEL SETEMBRE DE 2020 FINS A L'ABRIL DE 2021

Vàries hores

90'

BARCELONA MEMÒRIA FOTOGRÀFICA és la primera experiència immersiva sobre la ciutat de Barcelona a través de la mirada de 6 dels millors artistes de la fotografia del país. Una visió inèdita sobre la ciutat dels anys 50 i 60 a través de l’art digital amb espectaculars fotografies de Francesc Català-Roca, Oriol Maspons, Leopoldo Pomés, Joana Biarnés, Xavier Miserachs i Colita.

L’experiència està formada per peces immersives de gran format a 360º, realitat virtual, projeccions i propostes interactives a través de la intel·ligència artificial.

Dins de Barcelona Memòria Fotogràfica hi podreu trobar una sala de revelat tal i com eren als anys 50-60, un fotomatón que utilitza la intel·ligència artificial, la producció “Sis mirades” projectada a la sala immersiva, on les imatges cobren tridimensionalitat i profunditat, dotant l’obra de vida pròpia i, finalment, un viatge al passat: “Barcelona a través del temps”, una peça de realitat virtual en 360º i estereoscòpica filmada durant les jornades de confinament a causa de la COVID19.

ENTRADES PER ESCOLES i GRUPS: [email protected]

IMPORTANT

Venda d’entrades online. Els pagaments en taquilla sols es podran realitzar amb targeta. No s’accepta efectiu.
Recordi que no cal arribar puntual, vostè pot accedir durant l’hora de sessió comprada. És a dir, si per exemple compra entrada per la sessió de les 12h, pot entrar de 12h a 12:59h.
L’IDEAL està habilitat per circular amb cadira de rodes i per a persones amb mobilitat reduïda.

Consulti les mesures de prevenció sanitària que hem realitzat per a la seguretat de tots els visitants.

Projeccions 360º

Realitat Virtual

1000 m2 de pantalla

Les projeccions de gran format en alta definició inunden l’espai de l’IDEAL explicant de manera sorprenent la Barcelona dels anys 50 i 60.

L’experiència de realitat virtual permet als visitants entrar dins de les millors fotografies de 6 mestres de la fotografia de la Barcelona d’aquesta època, i conèixer els llocs que els van inspirar, com el Port, les Rambles, Montjuïc o el terrat de la Pedrera, així com les persones i les situacions de què n’eren protagonistes. Es tracta d’un viatge del passat al present i del present al passat, gràcies a la fusió entre les fotografies originals i les imatges actuals de la ciutat.

BARCELONA MEMÒRIA FOTOGRÀFICA

Una experiència immersiva inoblidable a través del temps

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial