Nota informativa sobre les mesures especials en matèria de salut pública per la COVID19

27 de maig de 2022
L’evolució positiva de tots els indicadors ha fet que el Govern hagi donat per conclosa la fase d’alerta i que les restriccions i mesures específiques que durant els darrers dos anys s’havien aplicat als equipaments culturals hagin decaigut i s’hagi tornat a la normalitat.

Atès que les condicions que van generar la necessitat de la creació del Cens d’espais de cultura responsables ja no es donen, el Govern de la Generalitat ha aprovat el DECRET LLEI 5/2022, de 17 de maig, en el qual s’han deixat sense efecte algunes de les mesures extraordinàries establertes durant l’estat d’alerta. Entre aquestes mesures hi ha a derogació del Cens d’espais de cultura responsables. Aquesta decisió ha estat acordada amb les principals entitats del sector cultural, agrupades dins de l’espai ‘Cultura Segura’, que també va participar en el moment de la posada en marxa de les citades mesures.

Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

MESURES

Aforament limitat a 150 persones per hora (l’aforament oficial de l’IDEAL és de 440 persones) per garantir la màxima comoditat en tota la visita

Ús de mascareta recomanat en tot el recinte i edats: +65 anys, adults i menors a partir de 6 anys

Dispensadors d’hidrogels antisèptics a l’entrada i a les diverses sales

App informativa per a mòbils evitant contacte amb material imprès

Un projecte de

Amb la col·laboració de

Amb el suport de