LA MÀQUINA DE PENSAR – UN CONCERT IMMERSIU

24 de gener de 2023

2 funcions: 19.00h i 21.00h

55'

SI POGUÉSSIM LLEGIR LA MENT DE L’ARTISTA?

El 24 de gener, et convidem a mirar dins del cervell de l’artista durant un concert immersiu únic amb la banda sonora original de la nostra exposició “Dalí Cibernètic”. En aquest concert especial, utilitzarem la ciència per a ser testimonis de les emocions dels músics que toquen a través de projeccions visuals 360° en directe.

 

El pianista portarà un casc especial (conegut com a sensor EEG), amb el qual podrem recollir dades de l’activitat elèctrica del cervell del músic i convertir-los en art visual. Tots els artistes tocaran en directe a la nostra sala immersiva i les projeccions visuals reaccionaran en temps real a l’estat emocional de l’intèrpret.

 

Important: Aquest esdeveniment NO inclou la visita de “Dalí Cibernètic” i no es projectarà el contingut d’aquesta.

UNA EXPERIÈNCIA QUE CONNECTA ART, TECNOLOGIA I CIÈNCIA

 

Dalí es definia a si mateix com una “màquina de pensar”, en al·lusió al mecanisme suggerit pel filòsof Ramon Llull, a qui admirava enormement. La tecnologia utilitzada en el nostre concert ens permet crear, literalment, una nova generació de “màquina pensant”, demostrant el potencial i la creativitat de la combinació de ciència i art.

 

(Re) Descobreix la increïble banda sonora composta per Rafel Plana interpretada en versió acústica per a piano, violí i violoncel, amb artistes convidats especials i anècdotes dels enregistraments. Gaudeix d’una meravellosa experiència en un concert que reflecteix d’una manera molt personal la relació de Dalí amb la tecnologia i la cibernètica.

EQUIP ARTÍSTIC

Rafel Plana (piano)

Joan Torrentó Vilarnau (violí)

M. Rosa Pons Tena (violoncel)

Convidat especial: Non Jambi (veu)

Convidat especial: Delafé (veu)

Convidat especial: Jordi Griso (vents)

Artistes visuals
Jordi Massó
Marcel Bagó

 

En col·laboració amb

Neuroelectrics

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial