FRIDA KAHLO, La vida d’un mite

DEL NOVEMBRE DE 2021 FINS AL JUNY DE 2022

Vàries hores

90'

ESTRENA MUNDIAL A L’IDEAL

FRIDA KAHLO, LA VIDA D’UN MITE és una biografia immersiva que proposa un viatge a través de la vida d’una de les artistes més influents de tots els temps.

La biografia immersiva de FRIDA KAHLO es presenta sense reproduccions de pintures de l’artista amb la voluntat de fer un pas més en els nous llenguatges immersius. La innovadora proposta explora la biografia d’artista a través de col·leccions de fotografies històriques, pel·lícules originals, entorns digitals, instal·lacions artístiques, objectes de col·leccionista i música de nova creació que reprodueixen els moments més rellevants de la seva vida convidant els visitants a descobrir la increïble història que va construir el mite.

En ple segle XXI, el mite de FRIDA KAHLO és més vigent que mai. La seva vida atrapa, sorprèn i inspira a través d’una biografia que revela a una dona capaç de sobreposar-se a les adversitats gràcies a la seva perseverança, fortalesa, rebel·lia i talent, amb una personalitat irrepetible, avançada al seu temps.

Regala Frida Kahlo, THE LIFE OF AN ICON amb l'entrada regal.

Compra ara l'entrada i escolleix el dia que millor et vagi venir més edavant.

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial