ACTIVE ACTIVISM ACT

ABRIL I MAIG DE 2022

Dilluns i dijous: d'11h a 15h i de 20h a 22h // Dimarts, dimecres, divendres, dissabte i diumenge: d'11h a 19h

90'

ACTIVE ACTIVISM ACT, exposició feta per i per a la Generació Z donarà visibilitat a noves formes d’activisme a través de nous formats de narratives digitals, i tindrà lloc de forma presencial del 25 d’abril a l’1 de maig, i digital fins el 30 de maig.
AAA proposa un nou model de consum cultural i de continguts posant en primera línia l’activisme dels joves, amb la finalitat d’atraure el públic de la Generació Z. 
Amb la participació de: Samantha Hudson, XRebellion, Kai Landre, Mabel Olea, Afffirmations, NEURODUNGEON, DOES Salon x Joey Levenson, Émergent Magazine, Azeema Magazine, No Signal Mix,  Tashinga Matewe i Understanding Humanity.
Samantha Hudson dinamitzarà aquesta experiència i acompanyarà l’espectador/a a través d’un xat de whatsapp: el visitant agregarà Samantha com a contacte al seu mòbil.

L’exposició s’inaugurarà amb una experiència musical immersiva, un concert de Kai Landre retransmès en streaming 360º a la sala gran de l’IDEAL, el dilluns 25 d’abril a les 20.30h (obertura de portes, 20h).

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

Un projecte de

Partners artístics

Partners tecnològics

Partners acadèmics

Amb el suport de

Mitjà de transport oficial