CLAUDE MONET: L’EXPERIÈNCIA IMMERSIVA

Claude Monet (París, 1840 – Giverny, 1926) va ser un pioner en l’ús de la pinzellada lliure i l’autor del quadre “Impressió, sol naixent” que va servir per donar nom a tot moviment artístic impressionista. L’exposició combina tecnologies d’última generació descobrir com Monet, liderant tota una generació d’artistes, va saber observar i representar la realitat d’una forma revolucionària. Després de l’aparició de la fotografia, el repte dels artistes com Monet va ser el de pintar la realitat canviant, els instants fugissers, entenent l’art de la pintura com un acte espontani. .

Projeccions de gran format en alta definició inundaran l’espai central de l’IDEAL explicant de forma sorprenent la particular tècnica pictòrica de Monet i la història de les seves obres més populars. Un homenatge al pintor que va canviar la història de l’art aprenent a capturar la bellesa d’allò efímer.

A la zona de realitat virtual, els visitants podran passejar pels destins més importants de la vida del pintor: des de la seva infantesa a Le Havre, la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam, la vida familiar a Argenteuil i la seva darrera etapa a Giverny.

“Claude Monet, l’experiència immersiva” és una proposta única a nivell mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres mestres de l’impressionisme.

 

VARIES FOTOS (Si us plau especificar quines per nom, exemple: 1 – Salon_Atelier_3 copy)

Poetic AI

El reconegut estudi Ouchhh ha creat “POETIC AI” una exposició immersiva que combina la intel·ligència artificial i l’art. L’estudi va seleccionar aproximadament uns 20 milions de línies de text extretes de diferents llibres i articles escrits per científics que van canviar el destí del món i van fer història i els van transmetre a una Intel·ligència artificial. Aquesta va incorporar els textos a la seva xarxa neuronal, i en va crear un nou discurs en clau poètica. A l’exposició es pot realitzar la visualització 3D d’aquest procés que combina art, ciència i tecnologia.

Aquesta exposició futurística que reflexa “el viatge poètic de la intel·ligència artificial”, té el propòsit de transformar el cicle de la vida quotidiana en un univers poètic amb realitats imprevisibles, a partir d’experiències que combinen la intel·ligència artificial i la interacció artística.

On Som

Doctor Trueta 196-198

08005 Poblenou

(BARCELONA)

IDIOMES

MÉS INFORMACIÓ

SEGUEIX-NOS

#idealbarcelona
Entrades