CENTRE D’ARTS DIGITALS

IDEAL, amb seu a Barcelona és el primer centre del sud d’Europa dedicat a la producció i exhibició d’arts digital. Fent especial menció a les arts digitals de caràcter immersiu, és un centre únic que combina la producció de peces audiovisuals en diferents formats.

Aquest emblemàtic edifici de l’antic barri de La Plata, obre de nou les seves portes el 2019 per convertir-se en el futur dels museus i el futur dels cinemes. IDEAL és un centre de cultura digital amb un equipament tecnològic únic a Espanya (Falten les dades específiques) que experimenta amb la immersivitat a partir de projeccions audiovisuals, realitat augmentada, realitat virtual i holografia per crear una nova relació entre l’art i la societat.

A l’IDEAL es poden trobar experiències per a tots els públics, des dels més petits als més grans. A més el centre compta amb activitats i programes de formació especialitzats per a tots els públics (nens, grans, famílies, públic especialitzat, estudiants…).

El centre compta amb quasi 2000m2 dedicats a l’exhibició, producció i formació d’arts digitals immersives. A la planta principal, compta amb 1500 m2, 800 dels quals són per exhibir exposicions de gran format. També compta amb 3 sales polivalents per allotjar diferents actes i experiències.

A la planta superior s’hi troben les oficines i la zona d’artistes residents, ja que l’IDEAL és també una incubadora de talent local pensada per produir produccions pròpies.

Ideal Barcelona

Informació legal

Política de privacitat

 

 

Ideal Barcelona

Doctor Trueta 196-198

08005 Poblenou

(BARCELONA)

 

Més informació

Doctor Trueta 196-198

08005 Poblenou

(BARCELONA)

 

SEGUEIX-NOS
#idealbarcelona
Entrades